Sociaal medische advisering

“Steeds meer gemeenten vertrouwen hun sociaal medische advisering aan ons toe”

Iedereen kan in beweging komen. Zelfs als de situatie uitzichtloos lijkt. Vanuit deze overtuiging ondersteunen wij gemeenten al meer dan 15 jaar met sociaal medisch advies. Onze activerende aanpak werkt. Dat blijkt wel uit het no-show percentage van minder dan 5%. Logisch dat steeds meer gemeenten hun sociaal medische advisering aan ons toevertrouwen.

  • We weten precies hoe we cliënten kunnen activeren

  Ook al behoeft de motivatie van sommige cliënten verbetering, wij focussen op zelfredzaamheid, geven inzicht in de eigen situatie en helpen mensen om hun mogelijkheden te benutten.

  • No-show van <5%

  Activeren begint bij het allereerste contact. Geen ongeopende brieven of mails, maar persoonlijk telefonisch contact. Hiermee leggen we de basis voor een duurzame relatie met de cliënt. Het resultaat: bijna geen no-shows op afspraken.

  • Realtime inzicht

  Je bent altijd op de hoogte. Ons CliëntVolgSysteem (CVS) bewaakt strakke doorlooptijden en geeft realtime inzicht in de voortgang van alle processen.

  • ISO 9001 gecertificeerd

  A-REA legt de lat hoog. Daarom is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat we ISO-gecertificeerd zijn.

  Meer weten over sociaal medische advisering van A-REA?

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

A-REA is landelijk actief voor o.a.

"A-REA verzorgt voor Het Plein sinds 2010 de medische en psychologische onderzoeken. Tot nu toe zijn er ca. 1950 onderzoeken uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van A-REA. Wat wij als prettig ervaren zijn de korte communicatielijnen en de snelheid waarop actie wordt ondernomen. Aanvragen van onderzoeken worden dezelfde dag verwerkt en geregistreerd in een online toegankelijk CliëntVolgSysteem waarmee wij goed op de hoogte zijn van de geplande spreekuren. Inhoudelijk zijn de beoordelingen zorgvuldig en compleet. A-REA levert kwalitatief goede rapporten aan die goed leesbaar en inhoudelijk goed verzorgd zijn. De door A-REA afgegeven adviezen zijn in de praktijk goed toepasbaar en uitvoerbaar. Onze coaches zijn zeer tevreden over de inhoud en de snelheid waarmee A-REA de werkzaamheden uitvoert. De open communicatie, flexibele opstelling en goede samenwerking met A-REA worden door ons als zeer prettig ervaren."
Ellen Bekke
Inkoop/contractbeheer
Het Plein / Gemeente Zutphen
svg-waves-bg-3

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem direct contact met ons op