Arbodienst Vianen

Arbodienst Vianen

A-REA Arbodienst Vianen brengt mensen in beweging. Met onze unieke, activerende aanpak helpen we grote en kleine organisaties om verzuim onder controle te krijgen. Als gecertificeerde arbodienst werken we nauw samen met werkgever en werknemer om schot in de zaak te brengen.

Op zoek naar een Arbodienst Vianen? We nemen de tijd om je bedrijf door en door te leren kennen. En staan altijd voor je klaar met een sterk team van bevlogen experts: van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van ergonoom tot psycholoog.

Direct persoonlijk contact met A-REA Arbodienst Vianen

Als accountmanager van A-REA Arbodienst Vianen vertel ik je graag alles over onze unieke, activerende werkwijze. Met een team van bevlogen specialisten zetten we onze expertise elke dag in om medewerkers weer in beweging te brengen. Benieuwd hoe we voor jouw organisatie het verschil kunnen maken? Bel mij persoonlijk.

Jeroen Waelen
tel. 06 45 66 23 37

We leggen de lat hoog

A-REA Arbodienst Vianen legt de lat hoog. Daarom is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat we arbo- en ISO-gecertificeerd zijn. Je kunt bij A-REA Arbodienst Vianen altijd vertrouwen op advies van je eigen arbeidsdeskundige. Daardoor zijn de lijnen kort en zijn we altijd dichtbij.


Alle specialisten onder een dak

Van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van psycholoog tot ergonoom: bij Arbodienst Vianen vind je alle experts onder een dak. Samen zetten we onze expertise in om jouw medewerkers weer in beweging te brengen.
Bij medewerkers met psychische klachten biedt onze GZ-psycholoog bijvoorbeeld direct hulp. Geen wachttijd zoals in de reguliere behandelend sector, maar zonder wachttijd aan de slag met een kortdurend behandeltraject. Door snel te handelen, maken we het verschil.

Verzuimapplicaties

A-REA Arbodienst Vianen is thuis in meerdere verzuimapplicaties als Humannet Verzuim, Raet, AFAS en Verzuimmanager.


Zo pakken we verzuim aan

Waarom verschijnt de ene werknemer op kantoor met een verkoudheid, terwijl de ander thuis blijft? Wij geloven dat verzuim meer is dan ziek zijn alleen, ook gedrag is een cruciale factor. En juist daar maken we het verschil. Bij A-REA Arbodienst Vianen analyseren we daarom niet alleen de medische situatie, maar hebben we ook aandacht voor gedrag. Met onze unieke, activerende aanpak brengen we medewerkers snel weer in beweging. Zelfs bij complexe en langdurige verzuimsituaties. Elke dag zien we weer dat als medewerkers het gevoel hebben dat ze hun eigen situatie kunnen beïnvloeden, ze veel sneller in actie komen.


Reflecteren

Daarom helpen we medewerkers om te reflecteren op hun eigen situatie. Wat gaat er goed? En wat kan er beter? We stimuleren eigenaarschap, geven positieve energie en confronteren waar nodig. De bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige zorgen dat de werknemer zijn eigen situatie begrijpt en brengen de gewenste situatie in kaart. Daarna maken we, samen met de leidinggevende, en kraakhelder en realistisch plan met stappen richting de gewenste situatie. Waar nodig sturen we bij in de juiste richting. Deze activerende aanpak zit in de genen van onze arbodienst.


Hoe A-REA Arbodienst Vianen het verschil maakt

Snel grip op verzuim
Eigen vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit in dienst
We brengen mensen in beweging
Je eigen, vaste arbeidsdeskundige
Spreekuurlocaties door het hele land
Unieke, activerende werkwijze
Alle specialisten onder een dak
We leren je bedrijf door en door kennen


Klik op informatie voor meer informatie over Arbodienst Vianen of neem direct contact op met onze Arbodienst in Vianen.


Onze arbeidsdeskundige Ruud Schram van Arbodienst Vianen aan het woord.

Tel: 030-696 96 60


Als arbeidsdeskundige ben ik de specialist in verzuim en preventie. Organisaties kunnen bij mij terecht met vragen over de wet- en regelgeving. Of sparren over complexe vraagstukken. Ook zorg ik dat verzuimdossiers voldoen aan de eisen van het UWV.

Met positieve energie help ik werkgever en werknemer om samen stappen te zetten. Zelfs als de situatie uitzichtloos lijkt. Als onafhankelijke specialist kan ik mensen een spiegel voorhouden.

Reacties van onze klanten


Johanna van Berge, Adviseur Vitaliteit & Duurzame Inzetbaarheid, Sweco Nederland B.V.

"A-REA, een betrouwbare partner en één aanspreekpunt waarmee je snel kunt schakelen."


Caroline Zoller, Manager MeanderOmnium

"Door korte lijnen met vaste contactpersonen, die met verstand van zaken advies geven, zijn wij goed in staat onze zieke medewerkers optimaal te begeleiden."


De kernwoorden van onze Arbodienst Vianen zijn

arbodienstverlening, arbodiensten, arboadviesbureaus, bedrijfsartsen, casemanagementbureau's, arbodeskundigen, verzuimbegeleiding, verzuimbeheer, verzuimreductie, hulp bij reïntegratie, arbeidsomstandighedenbeleid, ziekteverzuimbeleid, arbo adviesbureau, risico inventarisatie, risico evaluatie