Arbodienst Vianen

Arbodienst Vianen

A-REA Arbodienst Vianen brengt mensen in beweging. Met onze unieke, activerende aanpak helpen we grote en kleine organisaties om verzuim onder controle te krijgen. Als gecertificeerde arbodienst werken we nauw samen met werkgever en werknemer om schot in de zaak te brengen.

Op zoek naar een Arbodienst Vianen? We nemen de tijd om je bedrijf door en door te leren kennen. En staan altijd voor je klaar met een sterk team van bevlogen experts: van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van ergonoom tot psycholoog.

Direct persoonlijk contact met A-REA Arbodienst Vianen

Als directeur van A-REA Arbodienst Bilthoven vertel ik je graag alles over onze unieke, activerende werkwijze. Met een team van bevlogen specialisten zetten we onze expertise elke dag in om medewerkers weer in beweging te brengen. Benieuwd hoe we voor jouw organisatie het verschil kunnen maken?

A-REA Arbodienst Vianen
tel. 030 699 1555

We leggen de lat hoog

A-REA Arbodienst Vianen legt de lat hoog. Daarom is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat we arbo- en ISO-gecertificeerd zijn. Je kunt bij A-REA Arbodienst Vianen altijd vertrouwen op advies van je eigen arbeidsdeskundige. Daardoor zijn de lijnen kort en zijn we altijd dichtbij.


Alle specialisten onder een dak

Van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van psycholoog tot ergonoom: bij Arbodienst Vianen vind je alle experts onder een dak. Samen zetten we onze expertise in om jouw medewerkers weer in beweging te brengen.
Bij medewerkers met psychische klachten biedt onze GZ-psycholoog bijvoorbeeld direct hulp. Geen wachttijd zoals in de reguliere behandelend sector, maar zonder wachttijd aan de slag met een kortdurend behandeltraject. Door snel te handelen, maken we het verschil.

Verzuimapplicaties

A-REA Arbodienst Vianen is thuis in meerdere verzuimapplicaties als Humannet Verzuim, Raet, AFAS en Verzuimmanager.


Zo pakken we verzuim aan

Waarom verschijnt de ene werknemer op kantoor met een verkoudheid, terwijl de ander thuis blijft? Wij geloven dat verzuim meer is dan ziek zijn alleen, ook gedrag is een cruciale factor. En juist daar maken we het verschil. Bij A-REA Arbodienst Vianen analyseren we daarom niet alleen de medische situatie, maar hebben we ook aandacht voor gedrag. Met onze unieke, activerende aanpak brengen we medewerkers snel weer in beweging. Zelfs bij complexe en langdurige verzuimsituaties. Elke dag zien we weer dat als medewerkers het gevoel hebben dat ze hun eigen situatie kunnen beïnvloeden, ze veel sneller in actie komen.


Reflecteren

Daarom helpen we medewerkers om te reflecteren op hun eigen situatie. Wat gaat er goed? En wat kan er beter? We stimuleren eigenaarschap, geven positieve energie en confronteren waar nodig. De bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige zorgen dat de werknemer zijn eigen situatie begrijpt en brengen de gewenste situatie in kaart. Daarna maken we, samen met de leidinggevende, en kraakhelder en realistisch plan met stappen richting de gewenste situatie. Waar nodig sturen we bij in de juiste richting. Deze activerende aanpak zit in de genen van onze arbodienst.


Hoe A-REA Arbodienst Vianen het verschil maakt

We brengen mensen in beweging
Snel grip op verzuim
We leren je bedrijf door en door kennen
Op maat gesneden begeleiding
Spreekuurlocaties door het hele land
ISO 9001 en arbocertificaat
Unieke, activerende werkwijze
Eigen vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit in dienst


Klik op informatie voor meer informatie over Arbodienst Vianen of neem direct contact op met onze Arbodienst in Vianen.


Onze bedrijfsarts Elbert Janssen van Arbodienst Vianen aan het woord.

Tel: 030-696 96 60
Als bedrijfsarts ben ik specialist in arbeid en gezondheid. Ik geloof dat het in de bedrijfsgeneeskunde om meer gaat dan de ziekte.

Daarom neem ik de tijd om me goed in de verzuimsituatie te verdiepen. Ik focus niet alleen op het medische aspect, maar luister tussen de regels door en kom zo tot de kern van het probleem.

Ik ga doortastend te werk en dat leidt tot kraakhelder advies. Advies waar een werkgever echt iets mee kan. Ik stel een concreet plan met praktische handvatten op om medewerkers snel en verantwoord naar re-integratie te begeleiden.

Als bedrijfsarts is het essentieel om je te blijven ontwikkelen. Daarom zit ik bovenop de laatste ontwikkelingen.

Reacties van onze klanten


Johanna van Berge, Adviseur Vitaliteit & Duurzame Inzetbaarheid, Sweco Nederland B.V.

"A-REA, een betrouwbare partner en één aanspreekpunt waarmee je snel kunt schakelen."


Estelle Dabekaussen, teamleider bij Stichting Bartiméus

"De arbeidsdeskundige van A-REA is uiterst bekwaam.
Hij heeft oor voor zowel medewerker als werkgever.
Hij is een goede luisteraar die meedenkt en adviseert vanuit een gezamenlijke belang waarbij hij geen discussie uit de weg gaat en een prettige gesprekspartner is.
De arbeidsdeskundige is attent in het opvolgen van afspraken en makkelijk bereikbaar bij urgente vragen."


De kernwoorden van onze Arbodienst Vianen zijn

arbodienstverlening, arbodiensten, arboadviesbureaus, bedrijfsartsen, casemanagementbureau's, arbodeskundigen, verzuimbegeleiding, verzuimbeheer, verzuimreductie, hulp bij reïntegratie, arbeidsomstandighedenbeleid, ziekteverzuimbeleid, arbo adviesbureau, risico inventarisatie, risico evaluatie