Over A-REA

A-REA brengt mensen in beweging

Klinkt goed he? Maar het is meer dan een mooie kreet. Het zit in onze genen. Sinds 2001 om precies te zijn. In dat jaar besluiten Cor Litjens, Paul Klein Obbink en Herman Stammers, een arbeidsdeskundige en twee artsen, hun krachten te bundelen onder de naam A-REA.

Vooruitstrevende verzuimaanpak

In 2001 zijn we een van de eerste arbodiensten die de arbeidsdeskundige naast de bedrijfsarts plaatst in de aanpak van verzuim. Wij begrijpen namelijk dat verzuim meer is dan ‘ziek zijn’, ook gedrag speelt een grote rol. En juist daar kan de arbeidsdeskundige al in een vroeg stadium het verschil maken. Met deze vooruitstrevende aanpak brengen we voor steeds meer werkgevers mensen in beweging.

Van pionier tot gevestigd expert

Nu, meer dan 15 jaar later, zijn we uitgegroeid van een pionier tot een gevestigd expert op het gebied van medisch, psychologisch en arbeidsdeskundig advies. Vanuit ons kantoor in Zeist brengen we met een team van 30 bevlogen vakspecialisten iedere dag mensen in beweging. Dat doen we niet alleen voor werkgevers, ook gemeenten, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen rekenen op onze expertise.

We lopen voorop

We zijn inmiddels geen pionier meer, maar we blijven vooroplopen. Ook dat zit in onze genen. A-REA wordt geleid door mensen uit het veld met een schat aan praktijkervaring. En dat merk je. We voelen feilloos aan wat klanten nodig hebben. En hebben de kennis en ervaring in huis om daar snel op in te spelen. Nu en de komende 15 jaar.

Directie A-REA
Carla Wassenaar
 

Carla Wassenaar

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem direct contact met ons op