Bedrijfsarts: werknemer in beweging

Een goede bedrijfsarts maakt het verschil

Als werkgever wil je verzuim voorkomen en indien tóch aanwezig, terugdringen. Dat snappen we bij A-REA. Daarom werken we met de beste senior bedrijfsartsen. Onze bedrijfsartsen zijn geregistreerd en werken volgens de Wet Verbetering Poortwachter, dat spreekt voor zich. Ze weten hoe ze werknemers weer in beweging krijgen en geven kraakhelder advies waar je mee verder kan. Zo maakt de bedrijfsarts het verschil.

Een goede bedrijfsarts gaat verder

Waarom werkt de ene medewerker door met een griepje, terwijl de ander zich ziek meldt met een lichte verkoudheid? Onze bedrijfsartsen brengen niet alleen de medische situatie in kaart, maar dringen door tot de kern van het verzuim. Ze nemen de tijd om zich grondig in de verzuimsituatie te verdiepen, luisteren tussen de regels door en weten de onderste steen boven te krijgen. Doelgericht, doortastend en met oog voor wat iemand wél kan.

Kraakhelder advies

Deze doortastende aanpak leidt tot kraakhelder advies van de A-REA bedrijfsarts. Je krijgt een concreet plan met handvatten om je medewerker snel en verantwoord weer in beweging te krijgen.

Ontdekken hoe onze bedrijfsarts het verschil maakt bij jouw organisatie?

Neem contact met ons op voor een afspraak.