Arbodienst

Wij zijn A-REA. De arbodienst waar je naar op zoek bent

We weten precies hoe je werknemers weer in beweging brengt. Zelfs als de situatie uitzichtloos lijkt. Als gecertificeerde arbodienst werken we zij aan zij met werkgever en werknemer om door te dringen tot de kern van het probleem. En geven we handvatten om weer schot in de zaak te brengen. Doortastend, positief en met aandacht voor de werknemer en zijn situatie.

Zou het niet geweldig zijn als werknemers uit zichzelf in beweging komen?

Als je voelt dat je een situatie zelf kunt beïnvloeden, kom je veel sneller in actie. De aanpak van onze arbodienst draait om eigen verantwoordelijkheid. Door werknemers een spiegel voor te houden, dagen we ze uit om te reflecteren op hun eigen situatie en keuzes. We stellen de juiste vragen, zorgen voor positieve energie en confronteren waar nodig. Zodat ze samen met de werkgever tot een werkbare oplossing komen.

Breek je hoofd niet langer over ziekteverzuim, kies voor  arbodienst A-REA

Vraag een vrijblijvende offerte aan via 030-6991555 of info@a-rea.nl.

 

Bekijk hier onze verzuimpakketten

Organisaties tot 150 medewerkers

Als organisatie wil je grip krijgen op verzuim en voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar wel op een manier die bij jou past. Met onze verzuimpakketten bepaal je zelf hoe je van onze gecertificeerde arbodienst…

Lees meer

Organisaties vanaf 150 medewerkers

Geen organisatie is hetzelfde. En onze dienstverlening dus ook niet. Bij A-REA bieden we als gecertificeerde arbodienst oplossingen die precies passen bij jouw organisatie. Ben je op zoek naar de ondersteuning van een senior bedrijfsarts ? Of heb je…

Lees meer

A-REA is landelijk actief voor o.a.

"Door korte lijnen met vaste contactpersonen, die met verstand van zaken advies geven, zijn wij goed in staat onze zieke medewerkers optimaal te begeleiden."
Caroline Zoller
Manager
Stichting MeanderOmnium
svg-waves-bg-3

Meer weten over onze arbodienstverlening?

Neem direct contact met ons op