Verzekeringsgeneeskundige expertise

A-REA is dé expert in verzekeringsgeneeskundige vraagstukken

Kraakhelder verzekeringsgeneeskundig advies

Onze opdrachtgevers rekenen op de expertise van A-REA. Op basis van diepgaande kennis en brede ervaring doen onze geregistreerde verzekeringsartsen grondig onderzoek en geven een kraakhelder en onafhankelijk advies.

Onze geregistreerde verzekeringsartsen zetten hun expertise in voor:
• Beoordeling van verzekeringsclaims
• Verzekeringsgeneeskundig onderzoek voor De Rechtbank
• Sociale verzekeringskwesties (WAJONG, WAO, WIA, bezwaar, beroep)

We leggen de lat hoog

Daarom is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat we volledig ISO-gecertificeerd zijn. Je kunt altijd rekenen op de expertise van geregistreerde professionals. Onze senior verzekeringsartsen zitten bovenop de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen en beschikken dus altijd over de meest actuele kennis.

Verzekeringsgeneeskundig advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

A-REA is landelijk actief voor o.a.

"A-REA verzorgt voor Het Plein sinds 2010 de medische en psychologische onderzoeken. Tot nu toe zijn er ca. 1950 onderzoeken uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van A-REA. Wat wij als prettig ervaren zijn de korte communicatielijnen en de snelheid waarop actie wordt ondernomen. Aanvragen van onderzoeken worden dezelfde dag verwerkt en geregistreerd in een online toegankelijk CliëntVolgSysteem waarmee wij goed op de hoogte zijn van de geplande spreekuren. Inhoudelijk zijn de beoordelingen zorgvuldig en compleet. A-REA levert kwalitatief goede rapporten aan die goed leesbaar en inhoudelijk goed verzorgd zijn. De door A-REA afgegeven adviezen zijn in de praktijk goed toepasbaar en uitvoerbaar. Onze coaches zijn zeer tevreden over de inhoud en de snelheid waarmee A-REA de werkzaamheden uitvoert. De open communicatie, flexibele opstelling en goede samenwerking met A-REA worden door ons als zeer prettig ervaren."
Ellen Bekke
Inkoop/contractbeheer
Het Plein / Gemeente Zutphen
svg-waves-bg-3

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem direct contact met ons op